Τρίτη 3 Απριλίου 2012

31 Μαρτίου Τι συνέβη στην Ιερισσό.

"Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες"
Συντονιστικό φορέων Σταγείρων - Ακάνθου

Συνεχόμενα επί μία εβδομάδα ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μοσχόπουλος εμφανιζόταν στα τοπικά και εθνικά κανάλια παριστάνοντας τους εκπροσώπους τύπου της Ελληνικός Χρυσός βρίζοντας τους κατοίκους της Χαλκιδικής, αποκαλώντας τους αναρχικά στοιχεία και ξενόφερτους οικολόγους. Έτσι δημιούργησαν ένα κλίμα αναταραχής στην πόλη της Ιερισσού. Συνεχίζοντας την πρόκλησή τους κάλεσαν Δημοτικό Συμβούλιο διαδίδοντας παντού ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί με παρουσία της Αστυνομίας. Ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο θα ξεκινoύσε στις 6:00μ.μ. οι κάτοικοι της Ιερισσού έκπληκτοι διαπίστωσαν την παρουσία των ΜΑΤ στην πόλη τους από της 5:00μ.μ.


Η παρουσία των ΜΑΤ έριξε λάδι στη φωτιά και οι κάτοικοι αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Δημαρχείου και διαδήλωναν ήρεμα την αντίθεση τους στα Μεταλλεία Χρυσού και στη στάση της Δημοτικής Αρχής. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν!!! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας προκαλούσαν λεκτικά και με άσεμνες χειρονομίες από τα μπαλκόνια του Δημαρχείου το συγκεντρωμένο πλήθος που όλο και αυξανόταν. Οι αγανάκτηση των πολιτών έφθασε στο αποκορύφωμα της, όταν χωρίς κανένα λόγο και κατά εντολή του Δημάρχου τα ΜΑΤ άρχισαν να ρίχνουν χημικά ενάντια στους 1500 συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής, ανάμεσα τους ηλικιωμένους και παιδιά. Με την κίνηση τους αυτή είχαν την εντύπωση ότι το πλήθος θα διαλυθεί, αλλά έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΙ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ) Τσιμπιδάς και Μοσχόπουλος μιλώντας σε τοπικά Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για 30 αναρχικά στοιχεία. Αν κατά τη γνώμη τους η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής είναι αναρχική και ξενόφερτη τότε ας βγει δημόσια ο Τσιμπιδάς να δηλώσει που είναι η μόνιμη του κατοικία και από πού κρατάει η σκούφια του!!!
Αν θέλουν να συνεχίσουν να έρχονται ως Δημοτικοί Άρχοντες στην Ιερισσό τότε να σταματήσουν να προκαλούν χυδαία τον αξιοπρεπή λαό της γιατί ο λαός αυτός έχει ΙΣΤΟΡΙΑ στους αγώνες για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Απαιτούμε Δημοτική Αρχή που να εκπροσωπεί όλους τους Δημότες και όχι τα συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου