Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα για τριήμερο ενάντια στην καταστροφή του τόπου μας από τους μπομπολοφορεμένους χρυσοθήρες


ΚΑΛΕΣΜΑ

Οι επιτροπές αγώνα των «στοχοποιημένων περιοχών», μαζί με αλληλέγγυες συλλογικότητες από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, οργανώνουν ένα τριήμερο δράσεων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, στις 7-8-9 Σεπτεμβρίου 2012. Το τριήμερο περιλαμβάνει:

την Παρασκευή 7/9 (18:30)
συμμετοχή σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «ανάπτυξη και απομεγέθυνση: τα fast track και η άμεση δράση για το ζήτημα του χρυσού», στο πλαίσιο του φεστιβάλ άμεσης δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-6-7 Σεπτέμβρη στο ΑΠΘ.

το Σάββατο 8/9
συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, με πανελλαδικό μπλοκ ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Προσυγκέντρωση στις 18:00, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

την Κυριακή 9/9
συγκέντρωση στην Ιερισσό, στις 11.00, και πραγματοποίηση πορείας προς τις Σκουριές.

Η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) συμμετέχει στη διοργάνωση του τριημέρου και θα έχει παρουσία και στις πορείες, με δικό της πανό, με έμφαση στην πορεία του Σαββάτου, στο πλαίσιο του πανελλαδικού μπλοκ.

Καλούμε τους φίλους και συναγωνιστές, που θέλουν και μπορούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κινητοποιήσεις, ακόμη κι αν μεταβούν ατομικά στη Θεσσαλονίκη, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο attiki.forum@gmail.com ή στο 6942984299, για να οργανώσουμε την παρουσία μας, όσο γίνεται καλύτερα, αλλά και να λύσουμε μια σειρά πρακτικά προβλήματα.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΑΤΤΙΚΗ)

e-mail επικοινωνίας: attiki.forum@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου